facebook kovaszan megyei voroskereszt

ADOMÁNYOZNI AKAROK        3,5% Űrlap      SZPONZOR SZERZŐDÉS  

MENTŐSZOLGÁLAT  /  OTTHONGONDOZÁS  /  ELSŐSEGÉLY TANFOLYAM 

Kovászna Megyei Vöröskereszt

 Újon indult mentőszolgálatunk igénybe vehető! 

 Titkárság

Tel: 0734 44 99 15
office@crucearosie-cv.org /    

 Mentőszolgálat 

Tel: 0772 04 59 88
 ambulanta@crucearosie-cv.org /    

 Otthongondozás

Tel: 0771 77 50 03
  ingrijire@crucearosie-cv.org /    

 Tanfolyamok / Képzések

Tel: 0771 78 29 60
   cursuri@crucearosie-cv.org /    

 Könyvelőség / H. R.

Tel: 0728 84 54 61
contabil@crucearosie-cv.org /    

 Önkéntesség

Tel: 0771 78 29 69
voluntariat@crucearosie-cv.org 

Óvodai elsősegély-foglalkozás a Csipike Napköziotthonban (Sepsiszentgyörgy).
 RedHelpers csapat második projektje
Youth Educational Program
Támogató/Susținători: Civil Innovációs Alap/Fond de Inovare Civica (Létrehozók: Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile - Civil Társadalom Fejlesztésért Alapítvány – FDSC, Romanian-American Foundation, Trust for Civil Society in Central And Eastern Europe, Raiffeisen Bank) és Kovászna Megye Tanácsa/Consiliul Judetean Covasna.
 
Bővebben ...
 
 
 
 
 

 

Bővebben ...Meghívást kaptunk a hétvégén az RMKDM által szervezett Elektronika mentes táborba, ahol Konrád András László és Kalányos István önkéntesünk rövid elsősegélynyújtó bemutatót tartottak az érdeklődőknek, akik nagyon lelkesen fogadták a bemútatót és nagyon sok hasznos ismerettel gazdagodtak a bemutatónak köszönhetően.

 

 

Bővebben ...Konrád András László és Demeter Szende önkénteseink, tegnap, elsősegélynyújtó bemutatót tartottak Csipkésben. 

2015.07.24

 

Bővebben ...Konrád András László önkéntesünk, tegnap, elsősegélynyújtó bemutatót tartott Csomakőrösön a Természeti és természetvédelmi táborban.

2015.07.08

 

,, Egy éve vagyok a Kovászna Megyei Vöröskereszt önkéntese. Számomra az önkéntes munka megkönnyebbülés, mert nekem az igazi hívatásom is összefügg ezzel. Úgy gondolom, hogy a szervezet az a két biztos kar, amely átöleli azokat az embereket, akiknek segítségre van szükségük, akik rászorulnak! ‘’ Balázs Vilmos

,, Az önkéntesség számomra egy lehetőség, hogy jót tudjak tenni, segítsek, felkaroljam a szükségben levőket, rászorulókat. Önbizalmat ad, célt, segít az identitásom megtalálásában. ‘’ Bedőházi Róbert

Bővebben ...Csütörtökön gyere és látogass meg minket az ÖnkéntesKertben, kölcsönözd ki ,, élő-könyvként " Izsák Arnold önkéntesünket - Turulmadár Ifjúsági Iroda - ÖnkéntesKert / Erzsébet Park // Június 4

Izsák Arnold - Kovászna Megyei Vöröskereszt

„Önkéntes tevékenységemet a Turulmadár Ifjúsági Irodánál kezdtem, több, mint 3 éve. A Pluszportál csapatához kicsivel később csatlakoztam, ezt követte a Romániai Vöröskeresztnél való önkéntességem kezdete. Rövid ideig a Székely Virtus Hagyományőrző Egyesület soraiban is ott voltam, majd a Kovászna Megyei Középiskolások Szövetségének is tagjává váltam, egyszóval, szeretek mindent kipróbálni, ami számomra érdekes és/vagy hasznos. Mindezek mellett egy saját szervezet indításával is próbálkoztam, nem hivatalosan az „Izsák” Könyvmisszió 2,5 évet működött, egészen pontosan idén április 11-ig. Főleg motivációhiány miatt végül beszüntettem a tevékenységet, de nagykorúvá válásom után tervezem egy hivatalosan bejegyzett szervezet megalapítását. Rövid idő alatt sok helyen megfordulni óriási tapasztalatmennyiség megszerzését jelenti, ami nagyszerű lehetőségeket rejt.
Amikor nem önkénteskedem, versírással és olvasással töltöm az időm.”

Támogatóink

      

 

 
 
 
 

                                                                     

 

© Kovászna Megyei Vöröskereszt | webdesign: Digital Studio