facebook kovaszan megyei voroskereszt

ADOMÁNYOZNI AKAROK        3,5% Űrlap      SZPONZOR SZERZŐDÉS  

MENTŐSZOLGÁLAT  /  OTTHONGONDOZÁS  /  ELSŐSEGÉLY TANFOLYAM 

Az online adományozás, a web oldal látogatása, használata és az adományozás feltételei a Romániai Vöröskereszt Kovászna Megyei Kirendeltségének oldalán a https://www.voroskereszt-km.org webhelyen a használati feltételek elfogadásával lehetséges.

Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az online adományozás Általános Használati Feltételeit.

A Romániai Vöröskereszt Kovászna Megyei Kirendeltségének hivatalos weboldala a  https://www.voroskereszt-km.org , székhelye Sepsiszentgyörgy, Adózási száma 4860296, adományszámlaszáma RO14 RNCB 0124 0380 2054 0001 a Sepsiszentgyörgyi BCR Banknál érhető el. Fenntartjuk a jogot az Általános Használati Feltételek és a https://www.voroskereszt-km.org  weboldal tartalmának előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Regisztrációs kötelezettség

Adományozáshoz nem kötelező a regisztráció a https://www.voroskereszt-km.org webhelyre.

Ha a szolgáltatás igénybevételkor regisztrál weboldalunkra, kijelenti, hogy valós, teljes, érvényes és helyes információkat közöl magáról.

Ha regisztrál weboldalunkon, fenntartjuk a jogot, hogy meghatározott vagy meghatározatlan időre letiltásuk az Ön hozzáférését, ha úgy gondoljuk, hogy a webhely használati kötelezettségeket megsértették.

Szerzői jog

A https://www.voroskereszt-km.org  webhely teljes tartalma a Román Vöröskereszt Kovászna Megyei Kirendeltségének tulajdona, amelyet véd a szerzői jog és az arra vonatkozó jogszabályok.

A személyes adatok védelme

Amennyiben weboldalunkon személyes adatokkal regisztrál, a jogszabályi előírásoknak megfelelően biztosítjuk ezen adatok védelmét. Ha megad egy e-mail címet, akkor ezt kizárólag arra fogjuk használni, hogy tájékoztassuk Önt az adomány felhasználásáról, tájékoztató levél formájában, amelyről bármikor leiratkozhat. Az Ön által megadott személyes adatokat 5 évig megőrizzük az adomány pénzügyi és számviteli nyilvántartásának vezetése érdekében. Ha törölni kívánja személyes adatait nyilvántartásunkból, azt írásban kérheti a következő e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Online adományozás

Romániai Vöröskereszt Kovászna Megyei szervezete (a továbbiakban: Szervezet) online adományokat fogad el. Az online adományokat az Europayment Services online fizetési hálózatán keresztül hajtják végre https: //euplatesc.ro/ web címen:

  • A felhasználó kiválaszthatja RON vagy EUR értékben az adományozni kívánt értéket,
  • A feltüntetett tranzakciós ár a nettó ár, amelyet a felhasználó külön díj nélkül fizet,

Az online adományozás lépései:

  • Kattintson az "Adomány" linkre; adja meg vagy válassza ki a kívánt összeget és személyes adatait, majd kattintson a "Folytatás" gombra;
  • Az adomány végrehajtásához átirányítjuk a biztonságos Europayment oldalra.

Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő oldalon megköszönjük az adományt, és megadjuk a művelethez visszaigazolásához szükséges információkat. Ezeket az információkat e-mailben is elküldjük.

Biztonság politika

Az online fizetéshez, az Ön által végrehajtott tranzakció helyes és hatékony feldolgozásához személyes adatokra van szükség. A személyes adatok bevitele SSL titkosított kapcsolaton keresztül történik. A személyes adatokat nem továbbítja sem a Szervezet, sem az Europayment Services harmadik félnek. Amennyiben megadja nekünk az e-mail címet, akkor az adományozási információk visszaküldésében játszik fontos szerepet. Ha nem adta meg e-mail címét, és tájékoztatást szeretne kapni adományának állapotáról, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén kérhet információkat.

Az Europayment Services garantálja informatikai rendszereinek biztonságát. További információkért olvassa el az Europayment Services adatvédelmi irányelveinket: a https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php.

Fizetési módok

A következő fizetési módok közül választhat: hitel-/ betéti kártya az Europayment Services-en keresztül, banki és PayPal átutalás.

Ha fizetési módként hitel- vagy betéti kártyát választott, akkor ki kell töltenie egy űrlapot a kártya adataival. Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő ablakban megköszönjük, hogy adományozott a weboldalunkon, és az adománnyal összefüggő releváns adatokat közljük Önnek. Ezeket az információkat e-mailben is megkapja.

A PayU a következő hitel-/ betéti kártyákat fogadja el: Visa, Visa Electron, Mastercard / Eurocard, Maestro, beleértve a Visa vagy a MasterCard virtuális kártyákat.

A hitel- vagy betéti bankkártyás fizetés esetén az adomány azonnali átutalásra kerül.

Azon adományok esetében, amelyeknél az átutalással történő fizetési módot választotta, a visszaigazolás csak a Szervezet számlájára beérkezett összeg jóváírását követően történik meg, ezáltal esetenként 2-4 napos késedelemmel történik.

Visszatérítési politika

Az adományok visszatéríthetőek - az adományozó kifejezett kérésére - kizárólag bankkártyával történő online adományozás esetén megoldható. Ebben az esetben az adományozók az adományozás pillanatától számított legfeljebb 14 naptári napon belül írásbeli kérelmet küldenek a Szervezetnek, amelyben kifejezetten kérni fogják az adományozott összeg visszafizetését. Az adományozó ehhez a kérelemhez csatolja az igazolást, hogy ezt az összeget a Webhelyen keresztül adományozta.

Az adományok visszaküldésére vonatkozó kérelmet e-mailben küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. drótposta címre, vagy postai úton a következő címre: Kós Károly út 7sz, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, RO 520055.

Titoktartás

A Szervezet vagy az Europayment Services által kért adatokat csak a Szervezetnek nyújtott adományok megkönnyítése céljából használjuk fel.

A felhasználótól kapott információkat semmilyen természetes vagy jogi személynek, intézménynek stb. nem továbbítjuk. Csak az online tranzakciók ellenőrzésére jogosult hatóságok, vagy ha valamilyen weboldallal való visszaélés törvényes kivizsgálásának tárgyát képezi, akkor továbbítjuk a törvényesen jogosult kivizsgáló szerveknek.

A felhasználó személyes adatait a Szervezet vagy az Europayment Services csak a fent említett célra használja fel. A fizetési űrlapon szereplő információkat felhasználják az adomány visszaigazolásának elküldésére és a későbbi kommunikációra.

A felhasználók által a Honlapon kitöltött adatokat a Szervezet szerverein tároljuk, és az Europayment Services szolgáltatáson keresztül történő online adományozáshoz kapcsolódó adatokat csak a kifizetést feldolgozók gyűjtik össze.

Nézeteltérések

A webhelyhez való illetéktelen hozzáférés megszerzésére irányuló kísérleteket és az Ön megtévesztésére irányuló kísérleteket az illetékes hatóságoknak jelenteni kell.

A felajánlott adományokból eredő vitákat, nézeteltéréseket vagy követeléseket békés tárgyalások útján oldjuk meg. Ha ezek a tárgyalások a vita keletkezésétől számított 15 naptári napon belül sikertelenek, azt az illetékes bíróságok rendezik.

A Weboldal használatának általános feltételeit, valamint az online adományokhoz alkalmazott általános feltételeket a felhasználó teljes mértékben elfogadja, az adományozás az említett feltételek azonnali és teljes elfogadását jelenti.

A jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával a felhasználó teljes mértékben vállalja ezeket a kockázatokat.

Záró rendelkezések

Adományok fogadásának módjai:

  • online adományok, közvetlenül a Webhelyről, az Europayment Services szolgáltatáson keresztül;
  • adományok utalása közvetlenül a Román Vöröskereszt Kovászna Megyei fiókjának számlájára,

Adózási szám: 4860296, a BCR Banknál,

RON Számlaszám: RO14 RNCB 0124 0380 2054 0001,

Minden felhasználó vállalja, hogy betartja a hatályos törvényeket;

A jelen szerződési feltételek bármikor előzetes tájékoztatás nélkül módosíthatók.

Támogatóink

      

 

 
 
 
 

                                                                     

 

© Kovászna Megyei Vöröskereszt | webdesign: Digital Studio