facebook kovaszan megyei voroskereszt

ADOMÁNYOZNI AKAROK        3,5% Űrlap      SZPONZOR SZERZŐDÉS  

MENTŐSZOLGÁLAT  /  OTTHONGONDOZÁS  /  ELSŐSEGÉLY TANFOLYAM 

Kovászna Megyei Vöröskereszt

 Újon indult mentőszolgálatunk igénybe vehető! 

 Titkárság

Tel: 0734 44 99 15
office@crucearosie-cv.org /    

 Mentőszolgálat 

Tel: 0772 04 59 88
 ambulanta@crucearosie-cv.org /    

 Otthongondozás

Tel: 0771 77 50 03
  ingrijire@crucearosie-cv.org /    

 Tanfolyamok / Képzések

Tel: 0771 78 29 60
   cursuri@crucearosie-cv.org /    

 Könyvelőség / H. R.

Tel: 0728 84 54 61
contabil@crucearosie-cv.org /    

 Önkéntesség

Tel: 0771 78 29 69
voluntariat@crucearosie-cv.org 

b_1009_1001_16777215_0_0_images_Adomany_csomagolas.jpg

Minden megvásárolt tombola élelemiszerré válik egy rászoruló család asztalán!

A Kovászna Megyei Vöröskereszt több mint 30 éve nyújt támogatást rászoruló családoknak a megyei különböző területein. Az elmúlt években külföldi és helyi támogatók segítségével a Vöröskereszt több mint 75.000 karácsonyi – alapélelmiszereket tartalmazó – csomagot osztott szét a hideg téli hónapok ideje alatt. A csomagok előállításához szükséges anyagi támogatást elsősorban külföldi forrásokból és helyi vállalkozók támogatásából, valamint a már hagyományosnak tekinthető Karácsonyi Tombola Akció bevételeiből fedezzük. A külföldi támogatások állandó csökkenése minden évben egyre nagyobb terhet jelent a szervezet számára, így az idén is a helyi közösség erejében bízunk. Mindenki segítsége számít, a legkisebb együttérző, emberséges gesztus is válhat életmentővé egy másik család számára.

A már Hagyományosnak számító Karácsonyi tombola idén is megvásárolható, mert minden megvásárolt tombola élelmiszerré válik egy rászoruló család asztalán. A karácsonyi csomag tartalma: liszt, cukor, rizs, olaj, puliszkaliszt, makaróni, pástétom, margarin és szaloncukor.

Most Önökhöz fordulunk és kérjük idén is a jó szándékú magánszemélyeket és vállalati vezetőket, hogy álljanak mellénk. Mind a magánszemélyek, mind a cégek a karácsonyi tombolák megvásárlásával, nyereménycsomagok felajánlásával, vagy tartós élelmiszer-adománnyal vehetnek részt a kampányban.

Célunk az idén is 600 élelmiszercsomag elkészítése és kiosztása Karácsonyra, olyan családok részére, akiknek a fent említett alap termékek csupán karácsonyi kívánságnak számítanak.

A program sikeréről közel 100 önkéntes gondoskodik minden évben, akiknek hálával tartozunk és idén is kérjük segítségüket.

Ha csatlakozni szeretne kampányunkhoz, a következőképen megteheti:

Támogatóink

      

 

 
 
 
 

                                                                     

 

© Kovászna Megyei Vöröskereszt | webdesign: Digital Studio